MERSİN / TOROSLAR - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

May

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Edebiyat Grubu öğrencileri uzun süredir hazırlandıkları tiyatro gösterilerini öğretmenleri ve arkadaşlarına başarıyla sergiledi

Nis

Atamızın bizlere armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Atletizm takımı Mersin il genlinde düzenlenen okul sporları müsabakalarında puanlı Atletizm dalında kupa ve madalyalar kazanmıştır.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.Programımız günün anlam ve önemi belirtildikten sonra okunan şiirler ve yazılar ile devam etti.Programımız öğrencilerimizin yapmış oldukları oratoryo gösterisi ile sona erdi.

Ara

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Kutlutekin Baş başkanlığında Üst düzey düşünme becerilerini geliştirme uygulaması değerlendirme toplantısı yapıldı

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanmasının 84.yıldönümü okulumuzda yapılan tören ile gerçekleşti.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 99.kuruluş yıl dönümü,okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyoruz.

Ekm

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğretmen ve öğrencilerimize trafik kuralları ile ilgili bilgi verildi. Teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın, 12 Mart 1921'de TBMM tarafından kabul edilmesinin 101. yılı; Toroslar Kaymakamı Sayın İbrahim ÇENET,İlçe  Milli Eğitim Müdürü Sayın Nazmi KENDİGELEN, Toroslar İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Şeyda GÜLDEN, İlçe Protokolü,öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Okul müdürümüz Yıldıray Çatak "Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyor, İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün 101. yıl dönümünü kutluyorum. "diyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.