MERSİN / TOROSLAR - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU DEPREM TATBİKATI

MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU 29 EKİM YARIŞMAYI KAZANAN RESİMLERİMİZ

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.kuruluş yıl dönümü,okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yili kutlama etkinliklerimiz büyük bir coşkuyla başladı.

Ekm

2 Kasım 2023 tarihinde yapılacak olan 6.Sınıflar Sosyal Bilgiler Dersi İl geneli ortak sınavının olduğu gün 6 . Sınıflarda başka dersten sınav yapılmayacak.Sadece 6. Sınıf.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Oğuzhan TÜLÜCÜ Toroslar ilçesi okul müdürleri ile birlikte, Zafer Bayramının 101. Yılı kutlama programına katıldı

Ağu

May

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğretmenimiz Şerife EFE YEKTA’ nın açtığı fotoğrafçılık egzersizine öğrencilerimiz, fotoğrafın tarihçesiyle başladılar.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi yaptık.Bu harika töreni hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene sonu Görsel Sanatlar ,Teknoloji Tasarım ve Anasınıfı Sergisi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin eserleri ile açıldı.Müdürümüz Sayın Selda Arıkan  ve şube müdürlerimiz açılan sergiyi gezdi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu  ailesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda gerçekleştirilen şenlikler ve törenlerle çoşkuyla kutladık.

May

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Edebiyat Grubu öğrencileri uzun süredir hazırlandıkları tiyatro gösterilerini öğretmenleri ve arkadaşlarına başarıyla sergiledi

Nis

Atamızın bizlere armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Atletizm takımı Mersin il genlinde düzenlenen okul sporları müsabakalarında puanlı Atletizm dalında kupa ve madalyalar kazanmıştır.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.Programımız günün anlam ve önemi belirtildikten sonra okunan şiirler ve yazılar ile devam etti.Programımız öğrencilerimizin yapmış oldukları oratoryo gösterisi ile sona erdi.

Ara

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Kutlutekin Baş başkanlığında Üst düzey düşünme becerilerini geliştirme uygulaması değerlendirme toplantısı yapıldı

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanmasının 84.yıldönümü okulumuzda yapılan tören ile gerçekleşti.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 99.kuruluş yıl dönümü,okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyoruz.

Ekm

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğretmen ve öğrencilerimize trafik kuralları ile ilgili bilgi verildi. Teşekkür ederiz.